Nieuw: Retreats. Ontspannen en werken aan jezelf, op één plek

Ilona Rave 26 Augustus 2021

Bij Thermen Resorts, moederbedrijf van o.a. Thermen Bussloo, gaan wellness en persoonlijke groei hand in hand. Met het nieuwe label Thermen Retreats zet het familiebedrijf de volgende stap in fysieke en mentale gezondheid: een breed programma aan workshops en opleidingen. Genieten van wellness én werken aan jezelf, samen op één plek.


Korte workshops en meerdaagse retreats. Bij Thermen Resorts kun je naast heerlijk ontspannen nu ook actief werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Met Thermen Retreats biedt de wellness-keten een gevarieerd programma gericht op lichamelijk welzijn en innerlijke groei.

“Ontspannen en werken aan jezelf, praktisch op één plek. Volgens ons dé formule voor een fit lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. En precies wat we als mens nodig hebben in deze drukke, stressvolle tijd”, aldus Fabian Dolman, directeur Thermen Resorts.

“Ontspannen en werken aan jezelf, praktisch op één plek. Volgens ons dé formule voor een fit
lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. En precies wat we als mens nodig hebben in deze
drukke, stressvolle tijd”,
Fabian Dolman - directeur Thermen Resorts

Wellness, Hotels én Retreats

Stap uit je stress en je drukke bestaan, stap in onze workshops, meerdaagse programma's én wellness'. De eerste zin op de Thermen Retreat site vat mooi samen wat het nieuwe label biedt. “Groeien en ontwikkelen gaan beter in een omgeving van rust en ontspanning”, vertelt Dolman. “Die omgeving vind je in onze resorts. Met Thermen Retreats breiden we ons aanbod uit met praktische workshops, trainingen en opleidingen, oftewel genieten van wellness én werken aan persoonlijk groei en ontwikkeling. Volgens ons een effectieve combinatie en een logische aanvulling op alles wat we al in huis hebben.”

Enkele voorbeelden van workshops zijn; Mindfulness, One Day Retreat, Veerkracht door adem en Kracht van Klank. Maar ook meerdaagse programma’s, zoals Yoga & Detox en onze 3-daagse Kracht van Voelen.

Naast een verbreding van aanbod is Thermen Retreats ook het antwoord op een lang bestaand verlangen van oprichtster Ineke Dolman. “Retreats is de aanvulling op de weldadige, helende basis die wij al jaren bieden met onze resorts. Wij willen op alle levels – fysiek, mentaal en spiritueel – impact maken en zo bijdragen aan een stressvrij en energierijk leven in die snelle wereld van vandaag. Onze ervaring is dat je ontspanning en verdieping vast onderdeel van je dagelijks leven kunt maken. Als je maar de juiste tools en handvatten krijgt aangereikt. En dat doen we met Thermen Retreats.”

Retreats Vitaliteitsmodel

Het aanbod van Thermen Retreats is behalve praktisch ingevuld ook gedegen onderbouwd. Het volledige aanbod is gebaseerd op het speciaal ontwikkelde Retreats Vitaliteitsmodel. Elke workshop of programma raakt één of meerdere van de vier dimensies mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Want een gezonde balans tussen die vier dimensies leidt tot een betere algehele gezondheid en daarmee tot minder stress en meer levensgeluk, aldus Dolman.

Daarom zijn de vier dimensies onderdeel van elke workshop en programma. In welke verhouding dat is, maken we zichtbaar met de dimensie-indicator die we bij elk programma weergeven. Bovendien helpt het om te ontdekken welke workshop of retreat bij jou en je behoeften past. Onze experts helpen natuurlijk ook graag bij het maken van de juiste, effectieve keuze.

Dus, ook toe aan nieuwe inspiratie en energie? Stap in de workshops, meerdaagse programma's én wellness van Thermen Retreats. Familiebedrijf Thermen Resorts is de moederorganisatie van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck,Thermen Bad Nieuweschans, Thermen Maarssen én Thermen Maastricht 

Bekijk het aanbod van Thermen Retreats

 

Maak een keuze.