Sauna Theater Tour

'Rondje Thermen'

Luxe, rust en ontspanning wachten op jou – voor jouw deur. Laat je meenemen in hartverwarmende verhalen door onze opgietmeesters, beleef unieke opgietsessies met ál je (sauna)vrienden en doe nieuwe energie op tijdens één van de saunasessies in deze sauna op wielen.

Koplampen aan, muziek op én rijden maar… Onze opgietmeesters rijden om-en-om en toeren het hele land door… ’s Morgens voor ’t werk of in de avonduurtjes op de meest prachtige locaties. Houd onze website in de gaten voor alle data en tijdstippen wanneer we bij jou in de buurt zijn.

Uniek, het Sauna Theater!

De Sauna Theater Tour is ontspanning op een heel ander niveau. Onze eigen opgieters - en gastopgieters - nemen ‘de reizigers’ mee in hartverwarmende verhalen, op een plek vol verrassingen… Met bijzondere lichten en een gemiddelde temperatuur van 70 graden.

De saunameester verspreid heerlijke geuren door de bus, door een verneveling van ‘crushed ice’ op de hete kolen middenin de bus. Vanwege de milde temperatuur zijn meerdere niveaus van banken niet nodig én dus ook helemaal niet handig. Ga mee op reis, stap in een heel andere wereld én geniet samen met je vrienden en/of familie binnenkort van deze unieke ervaring. Oók handig, op het scherm achter in de bus vind je de volgende opstap- en vertreklocaties.

Andere geuren en technieken

Onze saunameesters kijken er naar uit, zo’n Sauna Theater Tour op wielen. Maar, vergt dat nou andere technieken? Wapperen in een bus is toch niet zo eenvoudig vertelt Laura Lenders – saunameester bij Thermen Resorts. ‘En qua geuren gebruiken we natuurlijk ook een andere intensiteit, aangezien je alle omgevingsgeuren van uitlaatgassen wél wilt reduceren’. Daarnaast is het ook maar goed dat je je mobiele telefoon thuis (en dus uit de bus) moet laten. ‘Zo beleef je onze opgietingen veel beter, word je meer meegenomen in onze hartverwarmende verhalen én wordt je natuurlijk ook niet wagenziek’, vertelt Laura.

Rondje Thermen – data en plaatsen

Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Houd dan onze social media kanalen in de gaten…

En in tussentijd? Kun je natuurlijk ook gewoon naar ons toe komen!


 

 

 

 

 

 

Maak een keuze.