Thermen Cadeau Bestellen

Geef een Thermen Cadeau met waarde en laat de ontvanger zelf een ontspannend cadeau kiezen. Kies voor een fysieke bon, een digitale pdf óf een luxe cadeaubox mét fijne extra's. Wij weten zeker, met alle exemplaren heb je een mooi cadeau in handen om iemand mee te verrassen!

Een ontspanmoment naar keuze...

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht! Ons Thermen Cadeau nodigt uit om te genieten. Verras diegene die jij liefhebt met een heerlijke dag ontspanning in onze weldadige sauna’s en baden. Of met een welverdiende massage of behandeling. Met een Thermen Cadeau zit je altijd goed! 

TIP: kies voor een luxe box met een extra feestelijk tintje. Nu inclusief BABOR gezichtsverzorging én liefdevolle edelsteen - een Rozenkwarts. Let op: alleen te koop via onze eigen website en in onze resorts

Ultiem geschenk

Pure wellness in een doosje. Ons Thermen Cadeau nodigt uit om te genieten. We brengen het gewoon bij je thuis óf bij jouw geliefde(n). Waarom ons Thermen Cadeau nog meer zo’n goed idee is?

  • Kies voor een fysieke cadeaubon met waarde, met track & trace op de deurmat 
  • Direct in je mail ontvangen? Kies voor een cadeaubon als PDF in je mailbox
  • Of maak het speciaal; met een luxe geschenkverpakking inclusief fijne extra’s!
  • Maak het extra persoonlijk met een liefdevolle boodschap

Ook fijn; de cadeaubon is maar liefst 2 jaar geldig en te verzilveren bij alle Thermen Resorts; Thermen BusslooThermen BerendonckThermen Soesterberg, Thermen Maarssen, Thermen Maastricht en Thermen Bad Nieuweschans

Onze voorwaarden

Goed om te weten: jouw cadeaubon heeft enkele voorwaarden ...

ontdek voorwaarden

Ontdek onze resorts

Welk resort je ook bezoekt: rust, aandacht en gastvrijheid staan centraal.

ontdek

Maak een keuze.