Veelgestelde vragen

De vragen die ons het meest gesteld zijn over ons loyaliteitsprogramma Thermenfans, hebben wij hieronder voor jou op een rijtje gezet.
Heb je een andere vraag? Laat het ons gerust weten.

Over het Thermenfans-programma

Met ons Thermenfans-programma profiteer je van exclusieve, persoonlijke voordelen. Zo ontvang je als eerste toegang tot evenementen, verrassen we je met persoonlijke aanbiedingen én natuurlijk met leuke cadeaus. Van ons, alleen voor jou. En na elk nieuw bezoek aan één van onze resorts? Dan groei je door naar een nieuwe status met nóg meer voordelen. Want hoe vaker jij ontspant, hoe specialer onze band.

Ja, wij vragen je om je aan te melden voor ons loyaliteitsprogramma Thermenfans. Dit doe je met je e-mailadres. Als je je niet aanmeldt, doe je niet automatisch mee en houden wij je status daarmee ook niet bij. Ben je aangemeld voor één van onze nieuwsbrieven? Oók dan vragen we je nog apart aan te melden voor het Thermenfans-programma.  Meld je hier aan.

Alle resorts van Thermen Resorts doen mee aan het loyaliteitsprogramma. Bezoek je Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck óf Thermen Bad Nieuweschans? Of boek je een Retreat mét saunabezoek bij ons? Dan tellen al deze bezoeken mee voor jouw status. Ontspannen doe je immers bij ál onze resorts, op je eigen manier.

Vanaf het moment dat je je hebt aangemeld én je jouw aanmelding hebt bevestigd via de bevestigingsmail doe je mee met ons loyaliteitsprogramma. De datum van aanmelding is dan ook het begin van jouw persoonlijke jaarbestek waarin wij jouw (sauna)bezoeken tellen. Jouw status verandert na jouw bezoek, binnen deze 365 dagen na aanmelding.

Het Thermenfans-programma is gekoppeld aan jouw unieke e-mailadres. Komen jullie samen ontspannen? Dan raden wij aan om allebei een aparte boeking te maken met jullie eigen e-mailadres. Het is dus aan te raden om beide deel te nemen aan ons loyaliteitsprogramma, zodat jullie ook beide profiteren van jullie eigen, persoonlijke voordelen. Dubbelop genieten, noemen we dat.

Mijn status

Wij zijn voorstander van vaker ontspannen. Omdat het goed is voor jouw gezondheid, maar óók omdat het vele voordelen met zich mee brengt. Als Thermenfan houden we jouw bezoeken aan al onze resorts (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans)  bij (met jouw goedkeuring, omdat je deelneemt aan het programma). Op basis van het aantal bezoeken, zul je een nieuwe zogeheten ‘status’ krijgen en daarmee profiteren van de bijbehorende, persoonlijke voordelen.

Jouw persoonlijke status en voordelen kun je terugvinden in jouw Thermen Resorts account. Je vindt deze terug onder het kopje 'Thermenfans'. 

Je groeit door naar een nieuwe status op het moment dat je daadwerkelijk een bezoek aan één van onze resorts hebt gebracht én je hebt aangemeld voor het Thermenfans-programma. Jouw status verandert uiterlijk 24 uur na jouw laatste bezoek en wordt daarmee geüpdatet. Het kan dus nog héél eventjes duren voordat je jouw nieuwe status ziet na jouw dagje ontspanning.

Kom je bij ons genieten en heb je een ochtend, dag of avond ontspanning gepland staan in één van onze resorts (Thermen Bussloo, Thermen Berendonck, Thermen Soesterberg, Thermen Bad Nieuweschans)? Of verblijf je in één van onze hotels of volg je een Retreat met sauna-entree? Dan tellen we dit bezoek mee voor jouw volgende status. We berekenen jouw status per boeking die heeft plaatsgevonden. Dit betekent dat alle entrees en arrangementen mee worden geteld, maar de aankoop van losse (beauty)producten en/of behandelingen niet.

Statussen binnen ons loyaliteitsprogramma zijn gekoppeld aan het aantal boekingen die hebben plaatsgevonden, mits je deze boeking hebt gemaakt met het e-mailadres waarmee je ook bent aangemeld voor het Thermenfans-programma. We rekenen al jouw boekingen in onze resorts binnen een tijdsbestek van 365 dagen na het aanmelden voor het Thermenfans-programma. Bezoeken van meer dan 364 dagen geleden worden hierin niet meer meegenomen en vallen derhalve weg. Het kan dus zijn dat je een status ‘terugvalt’

Is ieder bezoek gereserveerd met het e-mailadres waarmee je je ook hebt geregistreerd bij het Thermenfans-programma? Dan rekenen we al jouw bezoeken die je in de afgelopen 364 dagen (na aanmelding) hebt gebracht. Toekomstige boekingen worden hierin (nog) niet meegerekend, omdat dit pas geregistreerd wordt na afloop van je daadwerkelijke bezoek.

Dat is jammer! Gelukkig behoud je bij de annulering van je reservering je huidige status. Je status verandert namelijk pas ná afloop van je daadwerkelijke bezoek aan onze resorts. Zien we je snel weer?

Mijn persoonlijke situatie

Jazeker! Een voucher of cadeaubon is een betaalmiddel waarmee je een boeking bij ons maakt. Heb je je aangemeld voor het Thermenfans-programma en ben je net een ochtend, dag of avond bij ons wezen ontspannen? Dan zul je doorgroeien naar een nieuwe status, ongeacht met welk middel je betaald hebt.

Nee, helaas is dit niet het geval. Het Thermenfans-programma is gebaseerd op jouw status ná elke boeking. Wij maken geen onderscheid tussen een hotelovernachting, een sauna-arrangement óf sauna (ochtend-, dag-,avond-) entree. Oók is het Thermenfans-programma niet gekoppeld aan het besteedde bedrag in onze resorts, dit omdat we ons loyaliteitsprogramma voor iedereen toegankelijk willen maken én blij zijn met iedere Thermenfan.

Relax! Je groeit pas door naar een nieuwe status op het moment dat je daadwerkelijk een bezoek aan ons resort hebt gebracht én je hebt aangemeld voor ons Thermenfans-programma. Na afloop van jouw bezoek ontvang je van ons een maandelijkse statusupdate mail waarin je jouw nieuwe status terugziet. Dát is pas ontspannen!

Wat leuk dat je binnenkort in één van onze resorts komt ontspannen. Zorg jij ervoor dat je je vóór jouw daadwerkelijke bezoek nog aanmeldt voor ons Thermenfans-programma? Dan tellen wij jouw bezoek gewoon nog mee! Je groeit namelijk pas door naar een nieuwe status op het moment dat je daadwerkelijk een bezoek aan ons resort hebt gebracht. Wel zo ontspannen, toch?

Ah, je bent een échte Thermenfan dus! We verwelkomen je graag snel in ons loyaliteitsprogramma, zodat je vanaf nu óók écht beloond wordt voor jouw bezoeken aan onze resorts. Jouw bezoeken worden meegerekend vanaf het moment dat je je aanmeldt voor ons Thermenfans-programma. Helaas zullen wij de bezoeken in het verleden niet meerekenen

Het Thermenfans-programma is gekoppeld aan jouw unieke e-mailadres. Heb jij met dit mailadres een boeking gemaakt? Dan wordt jouw status tot uiterlijk 24 uur na jouw bezoek automatisch geüpdatet.

Als badenkaarthouder profiteer je natuurlijk van een korting op jouw entrees. Dit omdat jij een échte grote genieter bent. Staat de badenkaart op jouw mailadres? Dan kun je als badenkaarthouder meedoen met het Thermenfans-programma en profiteer je van persoonlijke voordelen, exclusieve toegang tot evenementen en persoonlijke, ontspannen cadeaus. Houd er rekening mee dat als je een badenkaart van iemand ander gebruikt, deze voordelen alleen beschikbaar zijn voor de gene op wiens naam de badenkaart staat. 

Jazeker! Oók een Retreat is een vorm van ontspanning. Het Thermenfans-programma berekent jouw status ná elke boeking. Dus ook na jouw Retreat (met dagje sauna). Wij maken geen onderscheid tussen een hotelovernachting, sauna arrangement of Retreat.  

Deelnemen aan Thermenfans

aanmelden

Algemene voorwaarden

meer informatie

Maak een keuze.