Thermen Bad Nieuweschans

De puurheid van het Hoge Noorden, de oorsprong van wellness. Je ervaart het in onze thermale baden. Voel de omhelzing van heerlijk warm water én drijf op de kracht van verzorgende mineralen.

Droom weg bij authentieke Noorse sauna rituelen en laat je meenemen door weldadige wellness. Adem in. Adem uit. Net zo diep én opwekkend als onze thermale bron. Hier beleef je wellness zoals de natuur het bedoeld heeft.

Kies de ontspanning die bij jou past

Kuren, relaxen én gezond genieten

Ontspannen in thermaal water uit eigen bron; dat is uniek. Maar vooral ook heel heilzaam. Het thermale water van onze binnen- en buitenbaden beschikt over een bijzonder heilzame werking op lichaam en geest én nodigt uit om heerlijk te ontspannen.

Het verwarmde bronwater is rijk aan mineralen zoals zout, magnesium, jodium en bromide. Door die samenstelling, en door de warmte en rust die je tijdens een verblijf aan onze baden neemt, kan een bezoek aan ons resort een weldadige werking hebben bij spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, chronische pijn en vermoeidheid. Goed dus voor je lichaam én zacht voor je geest!

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Hotel Thermen Bad Nieuweschans is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid. 

Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje wellness lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen thermen entree. Je komt immers om maximaal te genieten!

Geniet van ontspanning op jouw manier

Alle wellnessfaciliteiten van Thermen Bad Nieuweschans zijn indrukwekkend; binnen of buiten, warm of koud, met óf zonder badkleding. Puur genieten kan bij ons op veel verschillende manieren. En, omdat we weten dat iedereen ontspanning anders ervaart, hebben we twee verschillende zones gecreëerd in ons resort. 
 
Kom je speciaal voor het kuren, relaxen en genieten van onze thermale baden? Dan nemen we je mee in ons badkledinggedeelte en ontdek je de heilzame kracht van het water uit onze eigen bron. Wil je uitgebreid(er) genieten en laat je je ook graag opwarmen door al onze sauna’s? Ervaar dan het heilzame en reinigende effect van onze sauna’s in het ongeklede gedeelte. Let wel; in het gedeelte van onze thermale baden kun je óók in badkleding genieten van een paar fijne sauna’s. En is het badkledingdag? Dán is ook ons saunagedeelte verplicht gekleed toegankelijk. 

Beleef Thermen Bad Nieuweschans op de manier die het beste bij jou past! 

Ontdek onze andere resorts

ontdek meer

Meld je aan als Thermenfan!

aanmelden

Maak een keuze.