Introduction image

Thermen Berendonck

Droom weg bij duizend-en-een-nacht

Wees lief voor je lichaam en goed voor je geest. We kregen ‘t ingefluisterd tijdens een wondermooie reis door Azië. Die wijsheid namen we mee naar Berendonck. Samen met sprookjesachtige verhalen en betoverende wellness.

Kies de ontspanning die bij jou past

Sprookjesachtig resort

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Wij ontdekten het de afgelopen jaren tijdens de mooiste rondreizen door India, en we werden verliefd. Die liefde zie én voel je terug in al onze faciliteiten. 

Stap in de authentieke Chaay Ghar sauna, geïnspireerd op de theehuizen in de corridor van de Taj Mahal. Dompel jezelf onder in ons zoutwaterbad, die we bouwden zoals de eeuwenoude Adalaj Stepwell. Ga mee op smaakontdekking in onze restaurants waar je geniet van de echte Indiase keuken. En ervaar unieke oosterse wellness rituelen. Alles van onze reizen namen we mee, voor dat échte Indiase gevoel. Van ons, voor jou! 

De magie van Marrakech

De magische kleuren, geuren en klanken van Marrakech. Overal is iets te zien, te proeven of te beleven; een bijzondere prikkeling voor je zintuigen. Precies dát gevoel gunnen we jou. Hier bij ons. 

De schoonheid van Marrakech zie je terug in ons resort. De prachtige pilaren op ons saunaplein bijvoorbeeld. Unieke eyecatchers en door de kleurrijke mozaïek waan je je voor een moment echt even in het wonderschone Marrakech.

Badkledingdag bij Thermen Berendonck

Ga jij liever in badkleding naar de sauna? Kom dan magisch ontspannen tijdens onze badkledingdagen. 
 
Iedere woensdag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Berendonck. Het dragen van badkleding is dan de gehele dag verplicht.

Ontdek onze andere resorts

Meld je aan als Thermenfan!

Maak een keuze.