Introduction image

Thermen Bussloo

Ontdek wereldse wellness

Neem jezelf mee op een reis die je goed doet. Ontdek de wereldse wellness van Thermen Bussloo. Hier ben je ver van alledag en dicht bij jezelf.

Kies de ontspanning die bij jou past

Grenzeloos genieten

Hartverwarmende rituelen, verkwikkende belevenissen en inspirerende ervaringen. We namen het mee van onze reizen over de hele wereld. Ze wachten op jou in onze wereld aan wellness. Stap in onze weldadige Russische Banja sauna, de Azie sauna óf de traditionele Finse sauna. Of neem plaats in het Sauna Theater. Onze eigen opgieters - en gastopgieters van over de hele wereld nemen je mee in hartverwarmende verhalen, op een plek vol verrassingen. Waan je in een echte Mexicaanse cenote in ons unieke zoutwaterbad. Proef de smaken van over de hele wereld in onze restaurants én verwen jezelf met een oosterse Hamam behandeling, Rasul beleving of Ayurvedische massage 

Hier ben je voor even ver van huis én voel je je helemaal thuis. Krijg de rust die je nodig hebt en de aandacht die je verdient. Doe nieuwe energie op, hou het vast en neem het met je mee naar huis. Dát is grenzeloos genieten.

Hotel Thermen Bussloo

Een wereld aan warmte, weldaad en diepe ontspanning. Wellness Hotel Thermen Bussloo is dé plek voor pure ontspanning. Hoor de vogels zingen wanneer je wakker wordt in het zachte bed van je luxe hotelkamer en laat je verwarmen door onze weldadige sauna’s, baden en oprechte gastvrijheid. 
 
Beleef een heerlijke mini-vakantie in eigen land. 
 
Wat is er nou fijner dan na een heerlijk dagje sauna lekker te blijven slapen, en zo jouw ontspannen gevoel te verlengen? En dat is inclusief ontbijtbuffet en twee(!) dagen sauna-entree. Je komt immers om maximaal te genieten! 

Badkledingdag bij Thermen Bussloo

Ga jij liever in badkleding naar de sauna? Kom dan werelds ontspannen tijdens onze badkledingdagen. Iedere tweede en laatste dinsdag van de maand is het badkledingdag. In de maand juli en augustus is het iedere dinsdag badkledingdag. Het dragen van badkleding is dan de gehele dag verplicht. 

Ontdek onze andere resorts

ontdek meer

Meld je aan als Thermenfan

aanmelden

Maak een keuze.