Introduction image

Thermen Maarssen

Beleef de stilte, ervaar serene wellness

Waar natuur en luxe samenkomen ontstaat iets bijzonders. Een serene wellness ervaring. Laat je omarmen door rust en stilte, door warmte en water. Hier vind je kalmte en ontspanning, hier kom je weer helemaal tot jezelf.

Kies de ontspanning die bij jou past

Weldadig warme wellness

Zodra je de stilte hoort, weet je het: dit is wat mijn lichaam nodig heeft vandaag. Bij Thermen Maarssen krijgen je lichaam én geest wat ze verdienen. Weldadig warme sauna’s, verkwikkende en verzachtende baden, helende en verrassende rituelen. Onze thermen wacht op jou. Om je te verwennen en nieuwe energie te geven.

Neem plaats in de Sauna op het Water, laat het geurige hout en eindeloze uitzicht over de Maarsseveense Plassen je verstillen en ontspannen. Adem in, adem uit, terwijl de rustgevende aroma’s in de Lavendelcabine je omarmen. Word relaxed en blij van de verzachtende, warme druppels op je huid in het authentieke Turks Stoombad.

Voetenbad, waterbed, whirlpool… Je voelt het: wellness en water horen bij elkaar in Thermen Maarssen. Het zuiverste en verkwikkendste wat Moeder Natuur te bieden heeft, vind je hier. Ervaar de thermale kracht van het Caldarium. Koel af onder de zachte Neveldouche, ga tot je kruin in het dompelbad en rust uit in de Loungecabine. Adem in, adem uit…

Natuur, water & serene rust

Waar vind je het nog: stilte. Een serene omgeving waar je even met jezelf kunt zijn. Díe plek is Thermen Maarssen. Hier kom je op adem in een omgeving waar natuur en water je omarmen. Dicht bij de Maarsseveense Plassen voel je bij ons de verkwikkende kracht van water.

Zoveel groen en water om ons heen, dat geeft energie en inspiratie. Dat voel én ervaar je overal in ons resort. De weldadige combinatie van warmte en water in onze sauna’s. De rustgevende sfeer van hout in de Amphi cabine, de Infraroodsauna en de Openhaardcabine.

O, en natuurlijk onze tuin; vol natuur, omrand door groen en zo sereen als het oppervlak van de uitgestrekte plas waar we aan liggen. En waar jij straks over uitkijkt, vanuit de Panoramasauna, de Opgietcabine of vanaf de steiger direct aan het water. Dompel je onder, drijf even weg van alledag.

Opgietingen & rituelen om van te houden

Laat je verrassen door weldadige opgietingen en authentieke sauna rituelen. Puur, hartverwarmend en absoluut ontspannend – dat is immers waarvoor je naar Thermen Maarssen komt…

Jouw sauna dag wordt nog fijner en completer met onze heerlijke opgietingen. De warmte, de geuren, de bewegingen en muziek. Geef je over aan deze ultieme verwen- en genietmomenten. Onze saunameesters nemen je mee in ware ervaringen voor ál je zintuigen.

Nog meer verwennerij voor jou en je zintuigen: onze bijzondere rituelen. Sauna Yoga, waarbij je zittend je spieren versterkt en innerlijke rust ervaart. Maak kennis met Yoga Nidra, kom in balans met een eeuwenoud Klankschalenritueel of beleef de Finse Kuusi scrub. Zo fijn, helemaal jouw moment!

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Aanmelden

Word jij ook Thermenfan?

Ontvang exclusieve toegang tot persoonlijke voordelen.

aanmelden

Maak een keuze.