Introduction image

Thermen Maastricht

Pure wellness omgeven door glooiend groen

Wellness, luxe en natuur ontmoeten elkaar in Thermen Maastricht. Hier in het glooiende groen ontspan én geniet je op hoog niveau. Laat je verrassen door weldadige wellness én door het goede leven van de streek. Kom tot jezelf, doe nieuwe energie op.

Heerlijk, heilzaam & puur ontspannend

Zodra je aankomt op het topje van de Dousberg weet je het: hier ben ik aan toe, dit is wat mijn lichaam vandaag nodig heeft. Verscholen in het groen, tussen de boomtoppen, vind je Thermen Maastricht. Heerlijk warme sauna’s, verwarmende en verfrissende baden, verrassende rituelen en heilzame behandelingen. Onze thermen wacht op jou!

Adem diep uit, ontspan je schouders én geniet van het uitzicht vanuit de milde Panoramasauna – en zachte start van jouw dagje thermen. Toe aan een intense ervaring? Verras al je zintuigen in de Opgietsauna en koel daarna af op het Koelplein. Beleef de tropische Amazone in de Bliksemsauna en ga terug naar het Limburgse groen in de Natuursauna.

Zuiverend, verwarmend, bubbelend. Jouw dagje thermen is pas compleet als je je onderdompelt in onze baden. Verwen je jezelf met het Voetenbad. Ontspan al je spieren in de Whirlpool, binnen én buiten. Vergeet ook niet te genieten in het Caldarium, een heerlijk geurend kruidenbad.

Over geuren gesproken, én over smaken. Je bent ten slotte in bourgondisch Zuid-Limburg: beleef wellness voor je smaakpapillen in restaurant Thermen Maastricht. Laat je culinair verrassen door onze chefs en de seizoenen. Een fijne menukaart, een knisperend haardvuur… Proef, geniet, voel je goed.

Tussen heuvels en genietmomenten

Genieten in het glooiende groen, luxe ontspannen in het heuvellandschap. Bij Thermen Maastricht ben je thuis én er even helemaal tussenuit in Limburg. Ons thermen ligt niet voor niets op deze plek, het is een bewuste keuze. De natuur is een rustpunt, zeker hier op het topje van de Dousberg.

Wandel door onze Bostuin, luister vanuit het Buitenzwembad naar de stilte, kijk vanaf het dakterras uit over het Heuvellandschap. Natuur geeft balans, dat ervaar je bij ons. Natuur haalt je uit je drukke bestaan, maakt je los van alledag. Je voelt het meteen wanneer je hier aankomt. Ultieme rust, eindeloze genietmomenten.

Sauna & hotel. Blijf een nachtje, of twee

Jouw wellness-geluk mag langer duren dan één dag. Kies voor nóg een dag vol verwennen en genieten: blijf overnachten in ‘t naastgelegen viersterren Dormio Hotel. Droom heerlijk weg en wordt wakker op steenworp afstand van onze heerlijke thermen.

Eén, twee of meer dagen genieten van Thermen Maastricht? Dat kan. Ons resort ligt op Dormio Resort Maastricht, en pal naast ons vind je viersterren Dormio Hotel De Prins van Oranje. Maak er een ontspannen weekend van, beleef de natuur, het oude stadscentrum en daarna weer onze wellness. Ontdek onze hotel arrangementen, en geniet nóg meer.

Word jij ook Thermenfan?

Aanmelden

Ontdek ons verhaal

Lees meer

Maak een keuze.