Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Waarschijnlijk staat het antwoord op je vraag hieronder. Staat de vraag die je hebt er niet bij? Dan mag je altijd contact met ons opnemen!

Wil je advies over een workshop of meerdaagse programma? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via ons formulier.

Algemeen

Heb je je keuze gemaakt? Heel goed! Voor iedere workshop of retreat hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar, daarom vragen we je op tijd te reserveren. Dit kan op de pagina van jouw gewenste workshop of retreat óf via onze agenda-functie. Het is belangrijk om tijdens het reserveren alle gegevens in te vullen. Na jouw reservering ontvang je van ons een bevestiging. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Het is mogelijk om een cadeaubon met waarde naar keuze via één van onze resorts te kopen. Het bedrag van deze cadeaubon is in te wisselen voor een workshop of meerdaags programma.

Heb je vragen of wil je meer weten over een workshop of meerdaagse retreat? Wil je een advies op maat of een persoonlijk gesprek? Aarzel niet, mail of bel ons. Wij helpen je graag op weg en verder!

✉︎  welkom@retreats.nl
☏  055 368 2640

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. 

Met het boeken van een workshop of meerdaags programma ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Thermen Resorts. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Over workshops en meerdaagse programma's

Wat een aanbod, wat een luxe! Iedere workshop of meerdaags programma is een cadeautje voor jezelf. Je hebt namelijk de keuze gemaakt om tijd voor jezelf te nemen. In alle rust te reflecteren en inzichten te krijgen. Welke precies bij jou past, is heel persoonlijk. Daarom bieden wij verschillende soorten programma's (of retraite) aan. En, twijfel je? Onze professionele collega's adviseren je graag welke het beste bij jou én jouw doelen past.

 

Wellness, Hotels en Retreats. Een logische combinatie, zo vinden wij. Bij iedere ééndaagse workshop heb je onbeperkt toegang tot onze wellnessfaciliteiten. Bij meerdaagse retreats geniet je zelfs meerdere dagen van onze wellness én van ons hotel. 

In onze resorts bieden we je alles om uit je stress en in je energie te stappen: sauna’s en baden, hotels en wellnessfood, rituelen en belevenissen. Samen de basis voor jouw volgende stap: vooruit met Thermen Retreats.

Je kunt je alleen aanmelden voor een programma en uiteraard ook samen met iemand. Het voordeel van alleen een programma volgen, is dat je je volledig op jezelf kunt richten. Een programma is veelal in groepsverband waardoor je niet alleen bent, maar wel ruimte krijgt als je even geen behoefte hebt aan contact met anderen.

Ja zeker! Ongeveer een week voor jouw geplande workshop of programma ontvang je meer informatie van ons toegestuurd via e-mail. Hierin ontvang je alle belangrijke informatie over wat je mee moet nemen, wat we voorafgaand van jou verwachten én heb je mogelijkheid om eventuele dieetwensen aan ons door te geven.

Na het reserveren van iedere workshop of meerdaags programma ontvang je van ons een bevestiging. In de bevestiging geven we je aan wat je mee moet nemen naar de workshop of het programma. 

Natuurlijk niet! Veel van onze workshops en meerdasgse programma's zijn geschikt voor beginners, maar ook voor gevorderden. Bij sommige opleidingen raden we wél aan om eerst een eerste workshop te hebben gevolgd. Bijvoorbeeld bij onze ademretreats. Twijfel je of een workshop of programma iets voor jou is? Vraag dan een adviesgesprek aan

Je krijgt van ons de ruimte om zelf invulling te geven aan een dag of dagdeel. Wil je een paar uurtjes genieten in onze sauna’s en baden? Dat kan. Wil je tijdens jouw meerdaagse programma liever een boek lezen op je luxe hotelkamer? Je hebt alle vrijheid. Niets ‘moet’, gun jezelf deze tijd!

Dat kan! En raden we aan zelfs. Nóg meer ruimte voor jezelf, aandacht voor je lichaam én tijd om te ontspannen en genieten. Bekijk het beauty aanbod op de website van het resort en geef jouw keuze aan ons door tijdens het maken van je reservering.

Uiteraard! Je kan je allergieën en/of dieetwensen doorgeven bij het maken van je reservering of apart doorsturen per mail naar welkom@retreats.nl. Dan zorgen wij dat dit kenbaar is bij onze chef-kok en houden hier rekening mee met het ontbijt, lunch en diner. 

Zakelijk

Wat geweldig dat jouw werkgever vitaliteit van werknemers ook belangrijk vindt! 

Ja hoor, dit is mogelijk en kunnen wij op maat verzorgen. We vragen je hiervoor even de gegevens voor de factuur door te geven via welkom@retreats.nl met de eventuele specificaties die nodig zijn voor het opmaken van de factuur. 

Toegang tot de wellness

Op de dag dat jouw workshop, retreat of opleiding start, ben je vanaf openingstijd van onze wellness (9.00 uur) al welkom om te komen genieten.  

Op de dag dat jouw workshop, programma of opleiding eindigt, mag je nog nagenieten in onze wellness tot sluitingstijd. Hoe fijn is dat? 

Verblijf in het hotel

De kamer is vanaf 15.00 uur gereed. Als jouw workshop of meerdaags programma eerder start kunnen wij je bagage alvast aannemen. Op de dag van vertrek kun je tot 11.00 uur uitchecken. Je kunt nog wel de hele dag gebruikmaken van de thermen. Je bagage kun je opbergen bij onze receptiebalie of alvast naar de auto brengen. 

Maak een keuze.