Verdieping, ontspanning & nieuwe energie

Stap uit je stress en je drukke bestaan, stap in onze workshops, meerdaagse programma's én wellness.

Verdieping, ontspanning & nieuwe energie

Stap uit je stress en je drukke bestaan, stap in onze workshops, meerdaagse programma's én wellness.

Workshops, specials & meerdaagse programma's

Een workshop van een dag of een fijn meerdaags programma's mét hotelovernachtingen; werk aan lichaam, geest en groei op de manier die bij jou past. En tussendoor? Genieten in de heerlijke wellness van onze Thermen Resorts!

Genieten & tijd voor jezelf

Stressvrij en vol energie leven in de wereld van vandaag. Het begint bij tijd voor jezelf en bij aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid. En daarvoor begin je bij Thermen Retreats, een unieke en effectieve combinatie van wellness, hotels, workshops en retreats. Oftewel: ontspanning en verdieping, samen op één plek.

In onze resorts gaan weldadige wellness en persoonlijke groei hand in hand. Hier kun je ontspannen en werken aan jezelf, op hetzelfde moment en dezelfde plek. Volgens ons dé formule voor een fit lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. Juist nu!

Stap in praktische workshops of meerdaagse programma's. Volg yogalessen of ademworkshops. Werk aan je zelfkennis of je immuunsysteem. Bouw aan innerlijk leiderschap, neem regie over je leven. En tussendoor: in onze wellness. Zo praktisch én fijn kan werken aan jezelf zijn!

Maak ontspanning onderdeel van je dag én leven

Wellness, hotels, retreats. Een logische én effectieve combinatie. Want ontspannen en werken aan persoonlijke ontwikkeling gaan perfect samen. Zeker in onze resorts, waar we alles in huis hebben om jou gezonder, bewuster en blijer in het leven te laten staan.

Wellnessrituelen en belevenissen, serene en luxe hotels, praktische workshops en meerdaagse retreats. Alles is er en komt samen in onze resorts. Sterk met elkaar verbonden, zodat jij weer in verbinding komt met jezelf.

Thermen Retreats is jouw basis voor goede gezondheid, meer levensgeluk en stressvrij leven.

Welke workshop of programma past bij jou?

Wat heb jij nodig om vitaler en blijer in het leven te staan? Welke workshop of programma geeft jou de juiste handvatten en energie? Vraag vooral een adviesgesprek aan. Samen met onze experts ontdek je wat echt bij jou past.

Soms weet je niet precies wat je wilt of nodig hebt. Onze experts helpen je graag op weg. Er is altijd een workshop of programma die jou de nieuwe inzichten en vaardigheden geeft waarmee jij weer verder kunt. Vitaal vooruit in het leven!

Recensies

Nieuws & Blogs over Retreats

Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Berendonck, Bussloo, Bad Nieuweschans, Soesterberg, Maastricht én Maarssen de locaties zijn van onze Thermen Retreats?

Ontdek onze resorts

Onze trainers

Samen met een team van trainers met verschillende expertises staan we iedere dag klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Naar de trainers

Onze inspiratiebron

Ineke Dolman, oprichtster Thermen Bussloo
“Persoonlijk en samen gezonder en sterker in het leven”.

Lees meer

Maak een keuze.