De Kracht van Voelen

Voel jij je vaak overweldigd door stress, lichamelijke spanning en heb je het gevoel dat je geleefd wordt door je hardnekkige patronen in plaats van jezelf? Voel jij dat je andere keuzes mag gaan maken in jouw leven en ben je klaar om een 'deep dive' in jezelf te maken? Dompel jezelf dan onder in onze 3-daagse welverdiende "De Kracht van Voelen" retreat waar systemisch werk, ademkracht én ontspanning samenkomen. Ontdek hoe dit programma de sleutel kan zijn tot een ontspannen, bewuster en meer vervullend leven.

Maak vandaag- samen met ons - dé start voor jouw verandering, jouw transformatie.

Boek dit programma

Wat ga je beleven?

Ademkracht
In onze ademwerksessies leer je niet alleen bewust te ademen, maar ook hoe je de kracht van je adem kunt gebruiken om stress, onderdrukte emoties en destructieve denkpatronen los te laten. Verhoog je bewustzijn, versterk je immuunsysteem en ontdek de vrijheid die komt met een diepe, transformerende ademhaling.

Systemisch werk
Inzicht in systemisch werk helpt ons snel te begrijpen waarom we ons op een bepaalde manier gedragen, zonder veel woorden nodig te hebben. Het werk richt zich op het in kaart brenge van blokkades binnen jouw systeem. Dit kunnen onbewuste overtuigingen, verstoorde relaties of onverwerkte trauma's zijn. Het doel is om de energie binnen het systeem en dus in jou weer vrij te laten stromen. Pas wanneer de onbewuste verstrikkingen zichtbaar zijn, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om op liefdevolle wijze los te komen van hardnekkige patronen.

Ontspanning
Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en gun jezelf de tijd om te verstillen, te herstellen en tot rust te komen in onze Thermen Resorts. Na het dagprogramma zoeken we de warmte van de thermen op en dompelen we ons onder in de warme baden, fijne klankrituelen en de prachtige sauna’s van ons resort!

Wat gaat het je brengen:

  • Een kennismaking met systemisch werk en inzicht in jouw eigen systeem
  • Inzicht over jouw ademsysteem en de impact hiervan op dagelijkse basis
  • Bewustwording op jouw patronen en overtuigingen
  • Ruimte en ontspanning
  • Versterk je immuunsysteem
  • Maak weer contact met jouw eigen kracht, jouw intuïtie
  • Leer op een veilige manier openen en omgaan met je gevoelswereld
  • Ontdek de vrijheid van een diepe, transformerende ademhaling
  • Lichaamsgerichte oefeningen (bio-energetica)

Wat kan dit programma voor jou betekenen?

Praktische informatie, goed om te weten;

Dit programma is inclusief:

- twee luxe overnachtingen in Hotel Thermen Bad Nieuweschans óf in Hotel Thermen Bussloo
- twee dagen genieten van ons ontbijtbuffet
- drie dagen genieten van een lunch en twee dagen van een uitgebreid diner
- en uiteraard genieten van de heerlijke momenten in de sauna's en baden van Thermen Bussloo

Vanaf 9:30 ben je welkom voor de inloop. Om 10:00 uur zullen wij starten met het Retreat.

De ochtend gebruiken we om elkaar te ontmoeten. Ook zullen we al een start maken met ademoefeningen en zal helder worden wat jouw intentie is voor deze dagen.

Na een heerlijke lunch is er tijd om even een fijne wandeling te maken in de natuur rondom het hotel.  Hierna gaan we verder met ademoefeningen en is er tijd voor reflectie. Na het middagprogramma zijn de hotelkamers gereed en kan ieder naar zijn/haar kamer. We sluiten we de middag af met een heerlijk klankconcert in onze Yurt.

Na afloop staat er een diner voor ons klaar. Na het diner ben je vrij om de avond op je eigen manier in te delen. Een klein rondje sauna, lekker vroeg naar bed of iets anders wat je fijn vindt om te doen.  

Na het ontbijt starten we om 10:00 uur met lichaamswerk en ademoefeningen. Hierna zullen we een start maken met de LIP-opstellingen. Iedere deelnemer ontvangt zijn eigen LIP-opstelling.

Na een heerlijke lunch en wandeltijd gaan we verder met de opstellingen. Na de opstellingen ben je vrij om gebruik te maken van de faciliteiten of het ondergaan van een heerlijke behandeling. Deze avond maken wij gebruik van het lunchbuffet in de thermen. 

 

Na het ontbijt checken we uit. We starten dan om 10:00 uur met een meditatie gevolgd door lichaamswerk en de bewust verbonden adem. Hierop volgt de lunch en is er wandeltijd. In de middag hebben we een heerlijke floatingsessie in ons zoutwaterbad waarin je je mag laten dragen door het water en hierin begeleidt wordt door verschillende klanken. We sluiten deze middag rond 16:15 uur af met elkaar in de thermen. Hierna is er voor iedereen nog de mogelijkheid om de gehele dag gebruik te maken van de saunafaciliteiten en eventueel een behandeling.

 

De trainers

De Kracht van Voelen

Reserveer nu

Beschikbare data
Aantal personen
Locatie
Totaalprijs €0.00

Gratis adviesgesprek

Jij weet waar je naartoe wilt. Wij weten welke workshop, programma of opleiding hier bij past. We helpen je graag met een adviesgesprek!

Vraag aan

Onze trainers

Samen met een team van trainers met verschillende expertises staan we iedere dag klaar om je te helpen groeien naar de beste versie van jezelf.

Bekijk het team

Maak een keuze.