Judith Veira - van Dijk

Judith wil mensen graag een fijne plek bieden. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, zodat je vol mildheid naar binnen kan kijken en je eigen waarheid kunt ontdekken. Ze wil mensen helpen om eerst van zichzelf te houden, zodat ze er ook voor anderen kunnen zijn.

Judith werkt vanuit haar hart en met oprechte aandacht voor en interesse in mensen. Voor psychologie heeft ze altijd een passie gehad en dit komt terug in haar mindfulness workshop door de effecten hiervan op het brein en het wetenschappelijk onderzoek dat hier naar gedaan is.

 

“Ik word wakker en ik lach omdat ik weet dat ik vierentwintig kostbare uren voor me heb. Ik neem me voor ieder moment volledig te leven en alles wat is te zien met een blik van mededogen.”

~ Thich Nhat Hahn ~

Wat kan Judith voor jou betekenen?

Naast de meditatieoefeningen in de workshop gaat Judith ook aan de slag met oefeningen om onze gedachte- en gewoontepatronen te onderzoeken. 

Onze gedachten bepalen voor een groot gedeelte hoe we ons voelen. De meeste gedachtes komen iedere dag opnieuw voorbij maar we zijn ons daar vaak niet van bewust. De bewustwording van hoe we zijn met onze gedachtes is een heel krachtig aspect omdat je met je gedachten je leven kan veranderen.

Na de workshop van Judith heb je een rugzak gevuld met inzichten en technieken die je thuis kunt voortzetten.

Wat betekent een goede gezondheid voor Judith?

Een goede gezondheid gaat voor Judith om goed te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Je grenzen kunnen en durven aangeven en het vinden van een balans in je leven. Leven met aandacht voor alles om ons heen.

Wat daaraan bijdraagt is gezonde voeding voor lichaam én geest.

Workshops, retreats of opleidingen door Judith Veira - van Dijk

Mindfulness meditatie workshop

Tijdens deze workshop ontdek je wat mindfulness voor je kan betekenen in de drukte van het dagelijks bestaan of bij eventuele stressklachten.

bekijk

Yoga & Wellness-retreat

Tijd voor jezelf, doe een stapje terug en maak kennis met de wereld van yoga! Tijdens deze retreat leren we je stap voor stap een aantal yogahoudingen en -bewegingen

bekijk

Maak een keuze.