Introduction image

Thermen Soesterberg

Waar natuur en zintuigen elkaar versterken

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen.

Kies de ontspanning die bij jou past

Ontdek, ervaar en geniet

Echt ontspannen begint bij je zintuigen. En bij Thermen Soesterberg. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Stap in onze weldadige kruidensauna en ervaar de kracht en heilzame werking van kruiden. Ontdek de natuur op z'n puurst in onze Zwemvijver óf in onze houtgestookte Maa sauna. En geniet van de stilte en de pure geur van berk in de Berkensauna. Een intense prikkel voor al je zintuigen en hét recept voor diepe ontspanning. 

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm

Uniek belevenisprogramma

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma. 
 
Laat je meevoeren naar andere plekken met onze thema-opgietingen. Neem plaats in ons Sauna Theater. Dé wellnesservaring van Europa! Een grootse en unieke belevenis waar wellness en theater elkaar ontmoeten. Of geniet van fijne scrubsessies, gezichtsmaskers, meditatie sen klank- kleur en geurrituelen. Van ons voor jou. Om van je saunadag een echt feestje te maken!

Badkledingdag bij Thermen Soesterberg

Ga jij liever in badkleding naar de sauna? Kom dan ontspannen tijdens onze badkledingdagen. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij Thermen Soesterberg. Het dragen van badkleding is dan de gehele dag verplicht.

Ontdek onze andere resorts

ontdek meer

Meld je aan als Thermenfan

aanmelden

Maak een keuze.