Een cadeau voor jouw medewerkers of relaties

Rust, ontspanning en een goede gezondheid. Dát gunnen we toch iedereen? En vooral jouw eigen medewerkers, collega's of belangrijke relaties. Want ontspannen (en bovenal stressvrije) medewerkers en relaties zorgen voor een positieve energie. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier. En meer ontspannen, dat ook! Fijn als je daar als werkgever of relatie aan bij kunt dragen, toch?

Zakelijk cadeau

Een massage, gezichtsbehandeling, dagje thermen, hotelovernachting én retreat heeft meer effect dan welk fysiek presentje dan ook. En, omdat je misschien niet precies weet waar jouw medewerkers of relaties van houden, kan de ontvanger van het Thermen Cadeau zelf bepalen wanneer hij of zij komt genieten én waar ‘ie van gaat genieten. Waarom ons Thermen Cadeau nog meer zo’n goed idee is?

  • Kies voor een fysieke cadeaubon met waarde, met track & trace op de deurmat 
  • Direct in je mail ontvangen? Kies voor een cadeaubon als PDF in je mailbox
  • Of maak het speciaal; met een luxe geschenkverpakking inclusief fijne extra’s!
  • Maak het extra persoonlijk met een persoonlijke boodschap
  • Het bedrag kan zowel in delen als in één keer besteed worden
  • Je bestelt al een Thermen Cadeau met een waarde vanaf 10 euro

Ook fijn; de cadeaubon is maar liefst 2 jaar geldig en te verzilveren bij alle Thermen Resorts; Thermen BusslooThermen BerendonckThermen Soesterberg en Thermen Bad Nieuweschans. Wonen je collega's en relaties verspreid door het land? Ook dán zit je goed.

Zakelijk cadeau aanvragen

Die ene collega die altijd zo flexibel is en bij kan springen tijdens personeelstekorten. Of die relatie die net ziek is geweest. De manager met zijn drukke baan. De secretaresse die – naast dat zij alles regelt op het werk - thuis ook alle ballen omhoog houdt. Iedere werknemer of relatie kan wel wat ontspanning gebruiken. En hoe fijn als je dit als werkgever of relatie kunt schenken, in de vorm van een relaxte ervaring!

Heb je een specifiek arrangement in gedachten? Of zou je jouw cadeau graag willen combineren met een van onze items in onze webshop? Of heb je misschien een persoonlijke voorkeur voor de verpakking? Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee. 

Thermen Cadeau

Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht. Geef een Thermen Cadeau.

Aanmelden

Word jij ook Thermenfan?

Ontvang exclusieve toegang tot persoonlijke voordelen.

aanmelden

Maak een keuze.